Pulpe cu legume

de Dya Daniela Andrei in Pui, 22 Apr 2013 | 5636 vizualizari

 

O reteta pe cat de simpla, pe atat de gustoasa! Prezentarea nu este grozava, insa va asigur ca este tare buna!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui /copanele/partea superioara
  • 2 morcovi
  • 2 cepe mari
  • ceapa verde optional
  • 1 ardei gras rosu
  • 1/2 l supa de pui
  • 2 linguri suc de rosii
  • condimente dupa gust: sare, busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu legume:

Prajim pulpele, iar cand s-au rumenit usor, adaugam legumele taiate cuburi mici si le lasam la calit pentru 10-15 minute. Adaugam supa de pui si potrivim de gust cu sare si busuioc; punem si sucul de rosii, si, lasam la foc mic sa scada suficient.

Se poate servi si cu mamaliguta. Pofta buna!

TIPS-URI

1

cu cat scade mai mult supa de pui, cu atat este mai gustoasa mancarea

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui dezosate cu orez si legume la cuptor